مواد لازم:
ماهی از هر نوع که دوست دارید: نیم کیلوگرم
برگ تازه کاهو: حدود 24 عدد
برنج: یک پیمانه، نیم پز شده
پیاز: یک عدد رنده، شده
پودر سیر: مقداری
کرفس: 5- 4 شاخه، خرد شده
فلفل قرمز: مقداری
گوجه فرنگی: پوست کنده و کاملا خرد شود.
مارگارین: 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: مقدار لازم
نمک و فلفل:مقدار لازم
طرز تهیه:
• تیغ و استخوان ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز درآورید.[آزاد یا پرورشی؛ ماهی بخورید ]
• برگهای کاهو را مدتی در آب جوش قرار دهید سپس از آب بیرون آورید.
• قطعات ریز ماهی را با برنج، پودر سیر، پیاز کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید.
• درون هر یک از برگهای کاهو، مقداری از مخلوط را ریخته و آن را بپیچید.
• دلمهها را به ردیف، درون قابلمه بچینید و روی آنها مارگارین بریزید و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آنها بیافزایید.
• در قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم حدود نیم ساعت بپزند.